SportsCaféen er for alle SIF's medlemmer

Frivilligt, ulønnet arbejde

SportsCaféen er siden 2004 betjent af frivillige, som mandag-torsdag står klar til at betjene kunder. Og det vil vi rigtig gerne. Vi er her i tidsrummet fra kl. 16-21 og bliver så glade, når I lægger jeres vej forbi SportsCaféen og køber lidt til jer selv og jeres børn.

Overskud til medlemmer

De frivillige i SportsCaféen arbejder ulønnet, hvilket betyder, at al fortjeneste går direkte til SIF's afdelinger. Årligt bliver fortjenesten fordelt mellem SIF's afdelinger og kommer derfor medlemmerne til gode.

Gratis internet

Der er gratis internet i SportsCaféen. Når du sidder i SportsCaféen, kan du gratis bruge SportsCaféens WiFi, mens du fx nyder en kop kaffe eller en sodavand.

Du kan leje SportsCaféen, hvis du er aktiv i en afdeling i Solbjerg IF og har betalt foreningsmedlemsskab.

Bliv frivillig i SportsCaféen

Vi vil altid gerne tageimod flere frivillige i SportsCaféen. Jo flere vi er om at løfte opgaven, desto mindre bliver arbejdet for den enkelte.

Hvad kræver det at være frivillig i SportsCaféen?

• Du skal være over 18 år
  • Du har lyst til at være frivillig i SportsCaféen én fast ugedag hver 3. eller 4. uge
  • Du har lyst til at betjene kunder med et smil

Som frivillig i SportsCaféen giver du 2,5-3 time af din tid pr. gang (enten kl. 16.00-18.30 eller kl. 18.30-21.00). Opgaverne er overkommelige og lette at gå til. Du modtager en grundig introduktion til arbejdet som frivillig i SportsCaféen. Der er vejledninger til alle opgaver, og du er altid velkommen til at spørge. Vi er alle meget hjælpsomme :-).

Hvis du har brug for dokumentation for dit frivillige engagement, modtager du dette.

Hvis du har lyst til at blive en del af det frivillige team eller gerne vil høre mere om, hvad det indebærer, er du meget velkommen til at kontakte caféudvalgsformand Marianne Østergaard Jensen på: Marianne@lystavle.dk eller tlf. 4086 4085

Vi modtager kontanter og MobilePay i SportsCaféen.

Smiley ordning

Find SportsCaféens seneste smiley-rapport på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Marianne Østergaard Jensen
Hovedansvarlig

Caféansvarlig og medlem af caféudvalget. Kontaktperson for de frivillige

Ib Broholt
Ansvarlig for udlejning

Tlf. 20338684

Medlem af Caféudvalget. Kontaktperson ved udlejning af SportsCaféen. Frivillig i SportsCaféen.

Anders Østergaard

Bengt Bengtsen